Zaručená cesta do pekel – bílé jedy 2.díl

Cukr

Kdo by neznal řepný a rafinovaný bílý cukr. Ingredience do každého sladkého jídla, nápoje i piva nebo kečupu. Nezáleží na tom, jakým směrem se podíváte. Cukr, ať je bílý nebo hnědý, či dokonce třtinový je vážným ohrožením lidského organismu. Vůbec nezáleží na tom, z jaké plodiny je vyroben, raději jej odstraňte ze svého jídelníčku. Pokud bez sladkého nemůžete vydržet, raději slaďte pravým včelím medem. Cukr je silně kyselinotvorný a celé tři dny se organismus vyrovnává s pouhou jednou lžičkou. Jde o skvělou potravu parazitární kvasinky Candida, která stojí za mnohými nemocemi. Odstranění přemnožené Candidy je během na dlouhou trať, proto ji raději nepodporujte. Může za kožní nemoci, rakoviny, trávicí potíže, ale i dýchací. Za každý přísun cukru se vám kvasinka odvděčí uvolněním neurotoxinem a to je právě ten příjemný pocit po konzumaci sladké tyčinky. Cukr vyvolává závislost a měl by být řazen na stejnou úroveň jako měkké drogy. Vyzkoušet si to může každý. Pokuste se na několik dní úplně vynechat cukr, tedy i v pečivu, pivu a všude tam, kde se objevuje, a můžete se připravit na abstinenční příznaky. Ovšem dejte si dobrý pozor na to, že cukr potřebujeme k životu, avšak nikoliv jednoduchý, ale složitý. Zaměřte se na příjem sladkého ovoce, který tělu nikterak nevadí a naopak ho podpoří čistou energií. Stačí jen jedno ovocné jídlo denně a vaše tělo získá dostatek cukrové energie na celý den. Možná se vám to zdá málo, ale je potřeba si uvědomit, že žijeme v době, kdy máme všeho moc.

Sůl

při výčtu bílých jedů nesmíme zapomenout na sůl, která je neméně závažnou potravinou jako dvě předcházející. Každý chemik vám potvrdí, že solí je velké množství druhu. Občan si však pod solí představuje pouze klasickou kuchyňskou nebo mořskou. Vše se odvíjí od místa těžby a druhu zpracování. Je dokázáno, že někteří eskymáci a kmeny indiánů sůl vůbec nejedli a těšili se výjimečnému zdraví. Ve skutečnosti si ze soli bereme pouze chlór a vše ostatní je navíc. Nejlepším zdrojem kvalitní přírodní soli je v celeru. Zkuste si zakoupit odšťavovač a dělejte si mrkvovou šťávu společně s celerovou a sůl můžete dát sousedce. Klasická sůl stojí za nemocemi ledvin. Působí dráždivě a obohacuje pouze naše chuťové pohárky. Pokusy na zvířatech, které jedli zvýšené množství soli jsou ohromující. Všechny zkoumané kusy měli játra plná krystalů močoviny, následné selhání vedlo ke smrti. Sůl stojí za revmatizmem, dnou, ekzémy, selháním ledvin, jater, ale i za vysokým tlakem.

Podobné články...

Napsat komentář